ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο κατάλληλος χώρος σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων σε ένα meeting, μια παρουσίαση ή ένα συμβούλιο ενώ παράλληλα θα προσδώσει σε εσάς και στην εταιρεία σας κύρος και αξιοπιστία.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην MBC μπορείτε να διοργανώσετε σεμινάρια, παρουσιάσεις, διαλέξεις, ομιλίες πολλών ή λίγων ατόμων χρησιμοποιώντας τον άψογα διαμορφωμένο χώρο μας και τον τεχνολογικά εξελιγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό μας.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενοικίαση φορολογικής έδρας που πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Είναι η έξυπνη και οικονομική λύση για εταιρείες υπό σύσταση, υπό εκκαθάριση, για start-up και grown-up επιχειρήσεις που θέλουν να μειώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα.

ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στις εγκαταστάσεις της MBC μπορείτε να έχετε το δικό σας εξοπλισμένο και επιπλωμένο γραφείο, έτοιμο προς χρήση χωρίς επιπλέον λειτουργικά έξοδα. Είναι η πλέον έξυπνη και συμφέρουσα λύση για άμεση εγκατάσταση της επιχείρησης σας.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπεύθυνη λογιστική παρακολούθηση – ενημέρωση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων. Υπεύθυνη λογιστική παρακολούθηση ή επίβλεψη ΑΕ – ΕΠΕ -ΙΚΕ. Πλήρης υποστήριξη και εκπαίδευση των συνεργατών του Δικτύου από τους πλέον έμπειρους επιστήμονες στο χώρο των λογιστικών εφαρμογών. Παροχή άμεσης υποστήριξης σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν.
Σύνταξη και κατάθεση Δηλώσεων όλων των αντικειμένων Ε9 – ΕΝΦΙΑ – ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ κ.λ.π.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας πλαισιομένη από έμπειρα στελέχη και συνεργάτες, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλιστικής υποστήριξης στους πελάτες της εξασφαλίζοντας τους τις καλύτερες λύσεις. Ολοκληρωμένες προτάσεις ακριβώς στα μέτρα της κάθε ανάγκης.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ένα χρήσιμο εργαλείο για την επιχείρηση σας. Λογιστικά προγράμματα, απλά και εύχρηστα, εξασφαλίζουν με σύγχρονη τεχνολογία τη διεκπεραίωση των καθημερινών λογιστικών εφαρμογών. Η πλέον αξιόπιστη λύση.

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Φοροτεχνική κάλυψη ιδιωτών και επιχειρήσεων. Πλήρης υποστήριξη από τους πλέον έμπειρους επιστήμονες στο χώρο των ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. Παροχή άμεσης υποστήριξης σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν. Εξειδικευμένες φοροτεχνικές υπηρεσίες για ειδικές κατηγορίες όπως γιατροί, δικηγόροι, συγγραφείς, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, εκδοτικοί οίκοι, μέσα μαζικής ενημέρωσης κ.λ.π.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θέλοντας να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας, προσφέρουμε το καινοτόμο και οικονομικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης, I-Spirit. Εύκολο στην εφαρμογή του με πολλά πλεονεκτήματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERINGΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η MBC παρέχει coffee & lunch breaks από επιλεγμένα catering προσαρμόζοντας τα μενού στα γούστα κάθε πελάτη για μία επιτυχημένη εκδήλωση.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πλήρης νομική κάλυψη με ένα επιτελείο επίλεκτων δικηγόρων. Eπιτελείο στελεχωμένο με αυστηρά αξιολογημένους Δικηγόρους , που διακρίνονται για τη νομική τους ευρυμάθεια , την επαγγελματική τους εμπειρία , την προσωπικότητα και το ήθος τους . Ο κάθε Δικηγόρος είναι εξειδικευμένος στο νομικό αντικείμενό του και όλοι μαζί αποτελούν μια αξιόμαχη ομάδα ταγμένη να υπηρετεί αποτελεσματικά και με απόλυτη επιμέλεια τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εντολέων του.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με αφετηρία την επίσκεψη σας στον πολυχώρο μας μπορείτε να συνδιάσετε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» και να κάνετε μια ανάπαυλα διαλέγοντας ένα δελεαστικό πακέτο περιήγησης με προορισμούς κοντά στην Αθήνα ή και μέσα στην Αθήνα με ένα από τα πολυτελή οχήματα των συνεργατών μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο χρόνος είναι χρήμα, γι αυτό μπορείτε να οργανώσετε εκ των προτέρων τις μεταφορές σας επιλέγοντας ένα από τα πολυτελή οχήματα των συνεργατών μας αποκλειστικά για τις δικές σας μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο ή όπου αλλού επιθυμείτε.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές χρηματοοικονομικών συμβουλών, τεχνικής υποστήριξης για την ωρίμανση έργων, κατάρτισης φακέλου και υποβολής πρότασης σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, υπηρεσίες αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας, σχεδιασμό αξιοποίησης λιμενικών υποδομών και διαχείρισης θαλάσσιων και χερσαίων ζωνών λιμένος, υπηρεσίες στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού Οργανισμών Λιμένων, ΟΤΑ κλπ., ανάπτυξη και εφαρμογή Συστημάτων Ποιότητας κλπ. ο συνεργάτης μας Optimum Value θα σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο για όλα τα προγράμματα.