Μειώστε τα λειτουργικά σας έξοδα αυξάνοντας την ποιότητα στην επιχείρηση σας!

Φορολογικη εδρα απο 49*€

θεση εργασίας απο 130€*!

*τιμή προσφοράς για περιορισμένο χρονικό διάστημα! 

Trusted over 300+ companies.
Οι υπηρεσίες μας στα μέτρα σας!

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο των επιχειρήσεων είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη της επιχείρησής σας!

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Ο κατάλληλος χώρος σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων σε ένα meeting, μια παρουσίαση ή ένα συμβούλιο ενώ παράλληλα θα προσδώσει σε εσάς και στην εταιρεία σας κύρος και αξιοπιστία.

⮞ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
⮞ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
⮞ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ON DEMAND
⮞ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ON DEMAND


ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στην MBC μπορείτε να διοργανώσετε σεμινάρια, παρουσιάσεις, διαλέξεις, ομιλίες πολλών ή λίγων ατόμων χρησιμοποιώντας τον άψογα διαμορφωμένο χώρο μας και τον τεχνολογικά εξελιγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό μας.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η εταιρεία μας πλαισιομένη από έμπειρα στελέχη και συνεργάτες, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλιστικής υποστήριξης στους πελάτες της εξασφαλίζοντας τους τις καλύτερες λύσεις. Ολοκληρωμένες προτάσεις ακριβώς στα μέτρα της κάθε ανάγκης.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πλήρης νομική κάλυψη με ένα επιτελείο επίλεκτων δικηγόρων. Eπιτελείο στελεχωμένο με αυστηρά αξιολογημένους Δικηγόρους , που διακρίνονται για τη νομική τους ευρυμάθεια , την επαγγελματική τους εμπειρία , την προσωπικότητα και το ήθος τους . Ο κάθε Δικηγόρος είναι εξειδικευμένος στο νομικό αντικείμενό του και όλοι μαζί αποτελούν μια αξιόμαχη ομάδα ταγμένη να υπηρετεί αποτελεσματικά και με απόλυτη επιμέλεια τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εντολέων του.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ

Ενοικίαση φορολογικής έδρας που πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Είναι η έξυπνη και οικονομική λύση για εταιρείες υπό σύσταση, υπό εκκαθάριση, για start-up και grown-up επιχειρήσεις που θέλουν να μειώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα.

ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Στις εγκαταστάσεις της MBC μπορείτε να έχετε το δικό σας εξοπλισμένο και επιπλωμένο γραφείο, έτοιμο προς χρήση χωρίς επιπλέον λειτουργικά έξοδα. Είναι η πλέον έξυπνη και συμφέρουσα λύση για άμεση εγκατάσταση της επιχείρησης σας..

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Υπεύθυνη λογιστική παρακολούθηση – ενημέρωση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων. Υπεύθυνη λογιστική παρακολούθηση ή επίβλεψη ΑΕ – ΕΠΕ -ΙΚΕ. Πλήρης υποστήριξη και εκπαίδευση των συνεργατών του Δικτύου από τους πλέον έμπειρους επιστήμονες στο χώρο των λογιστικών εφαρμογών. Παροχή άμεσης υποστήριξης σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν. Σύνταξη και κατάθεση Δηλώσεων όλων των αντικειμένων Ε9 – ΕΝΦΙΑ – ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ κ.λ.π.

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Φοροτεχνική κάλυψη ιδιωτών και επιχειρήσεων. Πλήρης υποστήριξη από τους πλέον έμπειρους επιστήμονες στο χώρο των ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. Παροχή άμεσης υποστήριξης σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν. Εξειδικευμένες φοροτεχνικές υπηρεσίες για ειδικές κατηγορίες όπως γιατροί, δικηγόροι, συγγραφείς, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, εκδοτικοί οίκοι, μέσα μαζικής ενημέρωσης κ.λ.π.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

Η MBC παρέχει coffee & lunch breaks από επιλεγμένα catering προσαρμόζοντας τα μενού στα γούστα κάθε πελάτη για μία επιτυχημένη εκδήλωση.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

Ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές χρηματοοικονομικών συμβουλών, τεχνικής υποστήριξης για την ωρίμανση έργων, κατάρτισης φακέλου και υποβολής πρότασης σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, υπηρεσίες αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας, σχεδιασμό αξιοποίησης λιμενικών υποδομών και διαχείρισης θαλάσσιων και χερσαίων ζωνών λιμένος, υπηρεσίες στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού Οργανισμών Λιμένων, ΟΤΑ κλπ., ανάπτυξη και εφαρμογή Συστημάτων Ποιότητας κλπ. ο συνεργάτης μας Optimum Value θα σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο για όλα τα προγράμματα.

Γιατί MBC Business Center;

Οι ανάγκες της επιχείρησής σας είναι και δικές μας! 

Επαγγελματικός χώρος σε κτίριο γραφείων μεγάλης προβολής!
b53c4787-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-2.png
Μοντέρνος σχεδιασμός!
bb05c805-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-3.png
Κλιματισμός, δομημένη καλωδίωση, WiFi, χωρίς κοινόχρηστα, ταμπέλα σήμανσης!
Φορολογική έδρα με χρήση ταχυδρομικής διεύθυνσης!
b53c4787-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-2.png
Τηλεφωνικό κέντρο με δυνατότητα χρήσης γραμματειακής υποστήριξης και τηλεφωνικής γραμμής κλήσης μοναδικού αριθμού!
Οι χώροι μας επί της Λεωφόρου Συγγρού 106 ακριβώς δίπλα στο μετρό Συγγρού-Φιξ!

Όλες οι αίθουσες μας διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη μας!

Το πρώτο βήμα!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας, ή ζητήστε ένα ραντεβού μέσω της παρακάτω φόρμας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.