Ειδική διαμόρφωση συμφωνίας!

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια για επαγγελματική χρήση, εμπορική ή βιομηχανική, μέσω παροχών συνδεδεμένων στη Μέση Τάση (άνω των 250KVA).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Το nrg SOLUTION είναι το πρόγραμμα ρεύματος για τη Μέση Τάση, που απαντάει στις ξεχωριστές απαιτήσεις της ελληνικής βιομηχανίας και της μεγάλης επιχείρησης και οδηγεί σε συμφωνία συνεργασίας με μια τιμή προσαρμοσμένη ειδικά στις ανάγκες σας. Με το nrg SOLUTION και τη συνεργασία σας με την nrg θα ανακαλύψετε ότι στην nrg προσφέρουμε κάτι περισσότερο από ενέργεια. Προσφέρουμε σχέση εμπιστοσύνης. Συνεργαζόμαστε με την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά ώστε να σχεδιάσουμε εκείνο το πρόγραμμα ενέργειας που απαντά ειδικά στις ανάγκες της ώστε να πετύχουμε τη μείωση του λειτουργικού της κόστους. 
 
Στην nrg στηριζόμαστε σε εξειδικευμένες αναλύσεις και με βάση το ενεργειακό προφίλ της κάθε επιχείρησης σχεδιάζουμε προγράμματα που διαθέτουν μεγάλη ευελιξία. Προτείνουμε τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις, με τους πλεον ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς  και υποστηρίζουμε την καθημερινότητα της ελληνικής βιομηχανίας και επιχείρησης με την πιο άμεση εξυπηρέτηση. 

Χαρακτηριστικά

 • Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια για επαγγελματική χρήση, εμπορική ή βιομηχανική, μέσω παροχών συνδεδεμένων στη Μέση Τάση (άνω των 250KVA)
 • Μελέτη και ανάλυση του ενεργειακού προφίλ
 • Ειδική διαμόρφωση συμφωνίας

 • Περιγραφή πρoγραμματοσ

  Το nrg SOLUTION είναι το πρόγραμμα ρεύματος για τη Μέση Τάση, που απαντάει στις ξεχωριστές απαιτήσεις της ελληνικής βιομηχανίας και της μεγάλης επιχείρησης και οδηγεί σε συμφωνία συνεργασίας με μια τιμή προσαρμοσμένη ειδικά στις ανάγκες σας. και με τους πλέον ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς. Με το nrg SOLUTION απολαμβάνετε αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις που προκύπτουν μέσα από εξειδικευμένη μελέτη και ανάλυση του προφίλ κατανάλωσης της κάθε επιχείρησης ή βιομηχανικής μονάδας.

  αλλάξτε πάροχο και επωφεληθείτε άμεσα!

  συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας!

  error: Content is protected !!


  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
  !